SEGONA CITA DEL CIRCUIT A PEU A CALP AMB LA XI CURSA POPULAR ESTE DIUMENGE 3 MARÇ 

Un any més la localitat del Penyal, acollirà en el matinal dominical als atletes participants, que es queden amb la mel en els llavis d’una carrera nocturna del Circuit a Peu Marina Alta

La carrera organitzada pel CA iRun Calp, se celebrarà este diumenge 3 de març, amb eixida i arribada en l’avinguda Gabriel Miró, a l’altura del Supermercat mymercat del grup SolyMar, la prova, que reunirà més de 1300 participants, serà l’encarregada d’una nova edició del 26 Circuit a Peu Marina Alta, que tanca les inscripcions a les 14 hores d’este divendres 1 de març en www.somesport.com, no admetent-se més inscripcions en el dia de la carrera. 

El Club d’Atletisme iRun Calp celebrarà la XI Cursa Popular Calp. La Cursa està organitzada pel club i compta amb la col·laboració de l’Ajuntaments del municipi del Penyal d´Ifach i patrocinadors, com a Aigües de Calp, Regidoria d´Esports i mymercat, així com Policia Local, Protecció Civil i molts voluntaris que contribuïxen en la seguretat del recorregut.

A les 10:00h del matí es realitzarà l’eixida de la prova de majors amb un recorregut de 9´4 quilòmetres pràcticament pla, recorrent per paisatges emblemàtics, els primers metres, transcorre pels carrers de la població per a endinsar-se en llargues avingudes buscant la primera línia del passeig de la Platja de Fossa, el Passeig Marítim de la Platja del Bol i el conjunt Arqueològic dels Banys de La Reina, on s’albira el Penó d’Ifach, que acompanyara als corredors cap a la meta, vestida de gala per a l’ocasió amb catifa blava on, tots els “finisher”, rebran la borsa del corredor.

Esta onzena edició, també ve carregada amb moltes sorpreses per als corredors, que es donen cita a Calp, molta animació al llarg del recorregut, actuació en directe en línia de meta amb un DJ, plataforma giratòria 360é, sessions de fisioterapeutes i molt ambient.

Shona Crombie-Hicks (CA Publidom) i Mark Tanner (CA Vicky Foods Athletics), van ser els més ràpids en l’última edició de la Volta a Peu de Calp, amb uns temps de 35:05 i 29:52.

La jornada alberga també carreres infantils, com totes les carreres del Circuit d’enguany, que com sempre els diumenges se celebraren després de la prova regna, a les dotze del migdia.

—– ENTREVISTA

AITOR CABEZAS, president del C.A.IRUN CALP ens compta les novetats d’aquesta XI Cursa Popular Calp: