ELS ATLETES DEL CA LLEBEIG XÀBIA MOHA RIDA I MARIA ISABEL FERRER PRIMERS ABSOLUTS EN LA XXXV VOLTA A PEU A XÀBIA

Màxima expectació i participació en la primera prova puntuable del 26 Circuit a Peu Marina Alta, en la qual ha batut rècord de participació amb més de 1600 atletes de les diferents categories de la carrera regna amb el 10K Homologat i les proves infantils.

Abans de l’inici de la prova gran, es va guardar un rigorós minut de silenci per part de corredors i assistents en la línia d’eixida, en record de les persones que van perdre la vida en l’incendi d’un edifici a València, així mateix també es va optar per suspendre tota animació programa al llarg del recorregut i línia de meta, tampoc es van entregar els trofeus, que seran entregats en la segona prova puntuable del Circuit a Peu a Calp.

En l’esportiu, la XXXV Volta a Peu a Xàbia “Memorial José Albi” es pot dir que es va quedar a casa, en xics Moha Rida (CA Llebeig Xàbia) va ser el primer a travessar la meta, amb un crono de 33:03, en una carrera que en el primer 5000, va anar controlant al lituà independent, Freddy Ovvet que entre segon dotze segons més tard 33:15, sent tercer Antonio Soler (CA Llebeig Xàbia) amb un registre de 33:29.

María Isabel Ferrer (CA Llebeig Xàbia) va ser la més ràpida en xiques, el seu temps 36:40, va valdre perquè el seu Club aconseguira el doblet absolut de la carrera, Marta Pérez (CA Dianium *Balearia) 37:02 va obtindre la segona plaça, concloent el podi femení en tercer lloc Cristina Roselló (CA Publidom) amb un temps de 38:40

Com és habitual en el Circuit a Peu Marina Alta, les carreres matinals del diumenge, són precedides per les carreres infantils, quasi quatre-cents participants entre els Barrufets i Juvenils, estos van ser els vencedors en les categories puntuables:

En dones, Lara Fornés Català (CA Llebeig de Xàbia) 0.02:47 i Ernest Garcés Francés (CA Bernia) 0.02:42, en masculí, van ser els vencedors en categoria Benjamín.

Els millors en categoria Aleví, en xiques la independent Inés Sánchez Sánchez 0.04:19 i Jaume Blas De Gea (C Ginestar Atletisme Benissa) 0.04:11, en xics van recórrer una distància de 1100 metres.

1500 metres van córrer els Infantils, on l’atleta del Llebeig Xàbia Anna Savall Mengual, 0.05:24 (CA *Llebeig de Xàbia) va ser la més ràpida i Joan Alemany Pons (C E Dorsal 19 Pego) 0.05:02, el més ràpid,

Els millors a completar els 2300 metres de categoria Cadet, van anar Silvia Díaz Berenguer (CA La Nucia) 0.08:35 i Joan Buigues García (CA Dianium Balearia) 0.07:03.

Tancarien el matinal de carreres, els Juvenils, 3100 metres la seua distància on Celia Fornés Blázquez (CA Gata) 0.13:27 i Marco García Torres (CA Dianium Balearia) 0.09:21 van ser els primers vencedors del 26 Circuit a Peu Marina Alta.

Classificacions

Pròxima cita del 26é Circuit a Peu Marina Alta

La pròxima prova del Circuit a Peu, arriba a Calp este diumenge 3 de març, amb l’onzena edició de la CURSA POPULAR CALP, prova organitzada pel club            I-Run Calp, sobre una distància de 9´4 quilòmetres, amb un recorregut molt atractiu, transcorrent pels punts més emblemàtics d’esta població amb el fons del Penyal de Ifach i el seu litoral.. MÉS INFO E INSCRIPCIONS