JUANAN FERNÁNDEZ VENCEDOR ABSOLUT, MARÍA ISABEL FERRER PRIMERA ABSOLUTA EN LA XI CURSA POPULAR CALP SEGONA PROVA DEL CIRCUIT A PEU

Més d’un miler d’atletes es van concentrar en la localitat del Penyal per a gaudir del meravellós recorregut de 9´4km, on el vent dificulte un poc més els temps dels corredors.

L’atleta del CA Benidorm, Juanan Fernández, que també va ser primer en la categoria Veterans B, va completar els 9.400 metres de distància en 30 minuts i cinquanta-huit segons, el podi masculí el van completar José David Moruno (SD Correcaminos) sènior segon lloc a set segons 31:05, i Antonio Soler (CA Llebeig Xàbia) també sènior, entre tercer amb un temps de 31:27.

En la categoria femenina María Isabel Ferrer dominà una vegada més la carrera travessant la línia de meta amb un registre de 34:16, seguida per l’atleta del Club Atletisme Cametes de Pedreguer, Marta Pérez, amb un temps de 34:56. tancant el podi Marina Camps del CA Safor-Teika 35:27.

Podis corredors locals

Sarah DJ va detindre el crono en 46:24, segona Arina Zhakina 48:33 i Sharon Bennett veterana D 51:12 van completar el podi local femení.

En xics el sènior, Francisco López va ser qui ocupe el calaix mes alt del podi, amb un temps de 31:35 seguit del veterà A Belar Vendrell que realitze un temps de 32:48 ocupant el segon calaix i Francisco José Barba pujant-se en el tercer escaló amb un registre de 34:28.

Alta participació

Infinitat de clubs arribats de tots els racons de la geografia de la Comunitat Valenciana i de fora d’ella, van arribar per a participar en la prova, que arranque a les 10 del matí, més d’un miler de corredors van prendre l’eixida dels quals 1015 van aconseguir la medalla de “finisher”

La carrera va acabar en la Avd. Gabriel Miró, completant un recorregut molt bonic que va permetre als runners conéixer les Salinas, i el litoral de la Platja de la Fossa, Platja del Bol, així com les restes arqueològiques dels Banys de La Reina, amb el testimoni excepcional del Penyal de Ifach.

Sobre les 12 del migdia, va arribar el torn per als més joves, sobre trecents joves atletes distribuïts per diferents categories, els Barrufets i els Pre-Benjamins categories que no puntuen en el Circuit, van donar pas a les categories que, si puntuen, des de Benjamín a Juvenils.

Lara Fornes Català (CA Llebeig Xàbia) 0.02:43, vencedora, mentres Ernest Garces, (CA Bernia) 0.02:36 en xics, van ser els vencedors de la seua categoria de Benjamín.

En categoria Aleví, els millors van ser Gemma Frances (CA *Bernia) primera xiqueta amb un temps de 0.03:12 e Erik Amil (CA Llebeig Xàbia) 0.02:52 va ser el primer xiquet.

Els Infantils, en esta ocasió van recórrer 1000 metres, Anna Savall 0.04:52 (CA Llebeig de Xàbia) va repetir en el més alt del podi igual que l’atleta del (CE Dorsal 19 Pego) Joan Alemany Pons 0.04:29.

Els més ràpids a completar els 1800 metres de categoria Cadet, van anar Joan Buigues García (CA Dianium Bàlearia) 0.04:47 repetint victòria de nou a Calp i María Devesa Buigues també del (CA Dianium) 0.05: 31.

Els Juvenils, tancarien el matinal de carreres completant els 2700 metres programats per a esta ocasió, l’atleta del CA Dianium Bàlearia, Marco García de nou va ser el més veloç de la categoria, amb un temps de 0.07:06, mentres s Celia Fornés Blázquez (CA Gata) va ser l’única participant femenina realitzant un temps de 10.55.

Classificacions

Es poden consultar totes les classificacions en les pàgines web del Circuit a Peu Marina Alta www.circuitapeu.com i Somesport www.somesport.com

La pròxima prova del Circuit a Peu serà la XXV VOLTA POPULAR GATA DE GORGOS

que tindrà lloc el diumenge 10 de març sobre una distància de 9.6 quilòmetres. Les inscripcions estan obertes en la web www.somesport.com.