CIRCUIT A PEU A LA MARINA ALTA

PREMIS I TROFEUS DEL CIRCUIT

PREMIS als participants en el XXV Circuit a Peu Marina Alta. Aquests premis i sortejos s’atorgaran als participants inscrits en el Circuit segons s’especifica en cadascun. Addicionalment, cada Club Organitzador de cada localitat en les quals transcorren les 12 proves del Circuit és possible que atorgue premis addicionals als corredors mitjançant patrocinadors locals o altres mitjans, aquesta informació s’actualitza en l’esdeveniment concret de cada carrera.
TROFEUS ADULTS: En cada cursa s’atorgarà trofeu als 3 primers de cada categoria. Premis/Trofeus corredors locals: *Locals són els empadronats en la localitat en la qual discorre la prova o els corredors que son memores del Club organitzador (s’especifica en la informació de cada cursa en particular)
TROFEUS  XIQUETS: En cada cursa s’atorgarà trofeu als 3 primers de cada categoria (de Benjamins a Juvenil)

La Terreta Esport i Aventura obsequia als participants al Circuit a Peu Marina Alta amb Excursions de Turisme actiu (premis classificacions finals del Circuit)
Una excursió a cada guanyador de cada categoria Masculina i Femenina.
Una Excursió per a 10 persones al Primer classificat General Clubs Femenina.
Una excursió per a 20 persones als Primer, Segon i Tercer classificats en la categoria General Clubs (3 excursions per a 20 persones en total)

Balearia ens obsequia amb un sorteig entre els participants de cada carrera. Sorteig d’un bitllet gratuït per a dues persones, per a qualsevol destí de les seues línies, en acomodació Neptú, vàlid fins a desembre 2023 (excepte temporada alta i ponts nacionals) . En total són 12 bitllets per a 2 persones.

Centre Comercial Portal de La Marina Ondara ens obsequia amb un val de 100€ per a compres en el Centre Comercial. Per als 3 primers classificats en la categoria General Final Masculina i Femenina. Per a un total de 6 vals de 100€.

Run&Pro i Atmósfera Sport Plaza ens obsequia en cada carrera amb 3 lots per als tres primers classificats *locals Masculí i Femení. Lot format per maneguets, calcetins, braga, cinta cap i bossa.

Atmósfera Sport Plaza ens obsequia en cada carrera amb un parell de sabatilles Joma per al Primer classificat *Local Masculí i un altre per a la primera classificada *Local Femenina.

TROFEUS ADULTS: En cada cursa s’atorgarà trofeu als 3 primers de cada categoria. TROFEUS  XIQUETS: En cada cursa s’atorgarà trofeu als 3 primers de cada categoria (de Benjamins a Juvenil)

Una dessuadora del XXV Circuit a Peu Marina Alta per als participants inscrits que córreguen almenys en 8 de les 12 proves

PATROCINADORS

01-PATROCINADOR-BALEARIA_01
02-PATROCINADOR-MASYMAS_01
09-LaTerretaEsport
03-Portal de la marina
04-excom
05-Rema
06-ginestar
07-runandpro
08-atmosfera
09-ser-denia