PROBLEMES LLOGISTICS A CAUSA DE RETARDS EXTERNS AL CIRCUIT, ES POSPOSA EL LLIURAMENT DEL REGAL FINAL

El Circuit a Peu Marina Alta, lamenta comunicar que, a causa de problemes logístics, el regal final. que hauríem d’entregar este dissabte en la XXV Cursa Popular Benissa, desafortunadament no es podrà realitzar.

Hi ha paràmetres que escapen al control i a les previsions, el retard ocasionat per problemes burocràtics, ens eximix tant al Circuit, com a la Prova de Benissa de l’esdevingut, demanant disculpes per endavant.

Des del Circuit a Peu i el C. Ginestar Atletisme Benissa volem expressar l’enorme comprenssió dels fets, us animem a vindre i a continuar amb els plans previstos a participar de la XXV Cursa Popular de Benissa.

Us podem avançar que el Club Ginestar Atletisme Benissa com a tancament del Circuit ha preparat amb molt de carinyo i obstinació el seu esdeveniment esportiu, ple d’animació, espectacle i sens dubte un bon avituallament final, amb una magnifica borsa del corredor amb bon contingut entre ells un regal atractiu d’un cinturó porta dorsal.

Us esperem a totes i tots a Benissa, en la festa de l’atletisme.

Així mateix, comunicarem tant en RRSS, com en diferents mitjans i en la nostra pàgina web www.circuitapeu.com , on, com i quan, podrà arreplegar el regal final,

Gràcies per la vostra comprensió.

Circuit a Peu Marina Alta