BENISSA VA POSAR EL PUNT FINAL A LO GRAN DEL 26è CIRCUIT A PEU MARINA ALTA AMB RÈCORD DE PARTICIPACIÓ EN EL SEU XXV ANIVERSARI

El corredor local del Kamikazes Gang, Adrián Ivars va ser el vencedor absolut de la prova, igual que l’any passat, mentre Rosa Lara Feliu també del Kamikazes Gang, es va adjudicar per davant de Maria Isabel Ferrer la victoria en xiques.

Benissa es va vestir de Gala per a tancar el 26é Circuit a Peu de La Marina, amb el seu XXV Cursa Popular a Benissa, un aniversari que no es van voler perdre, més de 1.000 corredors, superant la participació en la prova regna, des de primeres hores de la vesprada el centre neuràlgic de la localitat ja albergava a nombrosos atletes, des dels més joves que participaven en les carreres infantils als adults de la prova regna.

732 participants en la carrera gran, van creuar l’arc d’arribada, amb un recorregut de 8,3 quilòmetres, nou recorregut per a córrer per la zona nord primerament i creuar a la part sud on els runners van gaudir de la badia de Calp i el Penyal d ́Ifach, l ́arribada des del carrer Puríssima cap a Pare Andrés, on estaba la línea de meta, la festa i la bona harmonia entre els atletes es va poder veure en el gruix dels participants i diferents clubs tots corrent a una sense pensar en marques ni registres, amb el primer lloc i campió, Moha Rida, passe a un segon pla, ja que eren Juanan Fernández i Toni Soler els qui es disputaven la continuació del podi final, caient a favor del Benidormense Fernández que aconseguisc ser tercer, i assegurara així la segona plaça absoluta del Circuit, a la festa final, l’atleta de Benissa Adrián Ivars del CD Kamikazes Gang, assoliment ser el vencedor absolut, va acabar la prova en 27:25, seguit per Jaime Díaz Independent, 27:47 i tercer l’esmentat Juanan Fernández del CA Benidorm, 28:08.

En la categoria femenina la vencedora va ser, Rosa Lara Feliu del Kamikazes Gang, que va emprar un temps de 30:08, en segon lloc, va entrar María Isabel Ferrer, del CA Llebeig Xàbia Publidom 30:41, en tercera posició completava el podi Andrea Abad del Publidom amb una marca de 32:03.

Podis locals

Entre els atletes del C Ginestar Atletisme Benissa Fran De L Cruz Jordá, del Entrena Benissa, amb un temps de 29:44, va ser el primer local, segon va ser Rach Ben 36:57 i tercer Jonathan Mancha del Kamikazes Gang 38:11.

En xiques Yolanda García Font, Kamikazes Gang, amb una marca de 35:06, va ser la primera, Gemma Garrigues Ronda, del Ginestar Benissa, segona 37:26 i va completar el podi femení local Diebrich Bouma 48:36 del Kamikazes Gang.

A més, tots els atletes del C Ginestar Atletisme Benissa, tant en xiques com en xics, els primers i primeres de cada categoria van obtindre el seu trofeu, des de la categoria Promesa Sub 23 fins a la categoria Veterans F, Irene Fornés, Pere Carañana, Raquel Ferrer, Daniel Moreno, Jennifer Abb, Francesc Moncho,Gema Garrigues, Juanfran Coll, Francisco Molines, Julie Whaley, José María Orihuel, Juan Ivars, Marisa Torres i Juan José Vengut.

Carreres Infantils

La festa de l’última prova puntuable arrancava a les 16.30 hores amb les categories inferiors, més de 200 xiquetes i xiquets amb les categories de pre- barrufets, barrufets i pre-benjamins, proves no puntuables, donant pas als Benjamins amb una distància de 800 metres, Lara Fornés Català (CE Llebeig Xàbia) va entrar la primera, 02.59, seguida d’Ariadna Sojo Pimentel (CA Dianium) segona, 03.04, a penes un segon després Alicia Escuder Soler corredora del C Team 3FDC 03.05.

En xics Daniel Fullana Padilla del CE Llebeig Xàbia, va ser el primer, 03.01, la segona i tercera plaça va estar molt renyida, mateix temps 03.02, van entrar Alex Monparler Puigcerver (Raboses Rafelcofer) i Ángel Ibáñez Gómez (E Atletisme Pedreguer).

1.050 metres, van recórrer els Alevins en xiques Laia Mestre Sastre del CE Dorsal 19 Pego, primera 04.21, segona posició per a l’atleta Gemma Francés Vila de CA Bernia 04.22 tercera completant el podi, va anar Lluna Sastre Seguí Independent 04.24.

Jaume Blas De Gea del C Ginestar Atletisme Benissa, va ser profeta en la seua terra i entre primer 03.56, en segona posició Luis Compans García, (CA La Nucia) 03.58 i tercer el bessó Adolfo Blas De Gea del C Ginestar Atletisme Benissa 03.59.

En categoria Infantil, distància de 1.600 metres, en les últimes setmanes hem vist que és cosa de tres, Aitana Tor Perea, de La Nucia, va vencer novament, 06.27, seguida per Anna Savall Mengual, del CA Llebeig Xàbial 06.46 segona i Carla Fuertes Garrigues (C Ginestar Atletisme Benissa) va ser la tercera 07:00 en dones infantil.

En xics, lliçó d’esportivitat i companyonia, per part dels tres atletes que han dominat el podi al llarg del Circuit, els bessons Alemany Pons, del Dorsal 19 Pego, encapçalats per Joan vencedor absolut del Circuit en esta categoria, donava la mà al seu germà Ángel, este al seu torn feia el propi per a espentar a Didac Chesa Cervera de l’Orba Multiesport perquè entrara el primer per la línia de meta, els tres van registrar el mateix crono 06.06.

2.100 metres de recorregut, per als cadets, on el més ràpid va ser Joan García Milvaques, de l’E Atletisme Pedreguer 07.29, en fer un esprint i sorprendre a Raúl Blázquez Mas de La Nucia 07.30 que ocupe la segona plaça, Lucas Rodrigo Mengual, del C Triatló Gandia, els va acompanyar en el podi 07.32.

En xiques, Silvia Díaz Berenguer (CA La Nucia) 08.03 va ser la primera seguida de Sienna Charles del Llebeig Xàbia 09.06 segona classificada i Vero Corder Linares també del Llebeig Xàbia, va ser tercera amb un temps de 09.15.

En categoria juvenil femenina no va haver-hi participació, mentres que, en la masculina, van fer un volt més que els cadets, per a completar els 3.100 metres, tres van ser els participants, que es van disputar entre ells, la victòria, i l’orde per al podi, Didac Bañuls Climent habitual en els últims podis, va ser primer amb un registre, 11.16, seguit per, Marcos Carrión Lloret del CA La Nucia 11.59, completant-lo Jaume Signes Martí del C Ginestar Atletisme Benissa 12.49.

La pròxima cita del Circuit a Peu Marina Alta, serà este divendres 7 de juny, en un marc i indumentària totalment diferents, als vistos al llarg d’estos mesos. El Sopar Gala Final, els Salons Carrasco de Xàbia, albergaràn un any més, l’escenari, del lliurament de premis.