ULTIMA CITA DEL CIRCUIT A PEU ESTE DISSABTE AMB LA XXV CURSA POPULAR BENISSA AMB NOU RECORREGUT

La festa comarcal del running, es dona cita este dissabte en la localitat de Benissa, per a posar el fermall final a cinc mesos de proves puntuables, integrades en el Circuit a Peu.

La localitat de Benissa es prepara per a viure una gran jornada d’atletisme, amb la celebració de la XXV Cursa Popular de Benissa, tretzena prova puntuable del Circuit a Peu, organitzada pel Club Ginestar Atletisme Benissa en col·laboració amb l’Ajuntament de Benissa.

La XXV Cursa Popular de Benissa és sens dubte un esdeveniment esportiu inoblidable, ple d’emoció i competitivitat, que posarà a prova la resistència i velocitat de tots els seus corredors i corredores, a més d’oferir un gran espectacle per a tots els acompanyants i assistents.

Regal final del Circuit per als corredors que hagen completat huit de les tretze proves, a partir de les 16:00h poden passar a arreplegar el seu regal final del Circuit a Peu Marina Alta 2024, en línia de meta (C/ Pare Andrés Ivars, 9).
Si no pots arreplegar-ho personalment pots descarregar-te l’autorització en la web del Circuit, www.circuitapeu.com , perquè ho arreplegue algú al teu nom.

A les 16.30 hores està previst l’inici de la festa de l’atletisme amb les proves infantils amb eixida i arribada en c/Pare Andrés

NOU CIRCUIT

Powered by Wikiloc

La prova reina prevista per a les 19.00 hores, completara una distància de 8’3 quilòmetres amb eixida i arribada en el mateix lloc que les carreres dels xiquets i xiquetes, una carrera amb un nou recorregut atractiu que discorre pels carrers de Benissa en la seua part més urbana, amb eixida ràpida per a buscar el “transformador” on es va endurint en un puja i baixa constant, buscant fins al final la partix nord, per a creuar cap al sud on els corredors gaudiren d’unes vistes excel·lents amb el Penyal d’Ifach i la badia calpina, per a baixar fins al final de la pista d’atletisme i endinsar-se novament pels carrers de Benissa, carrer Purissima cap a meta.

Per als participants que desitgen després de l’esforç de la carrera, el Club de Atletisme Ginestar Benissa ha posat a disposició un servici de dutxes situat al Palau Sant Pere, a només 900 metres de la línia de meta.

El vencedor absolut de l’edició anterior va ser l’atleta del Kamikazes Gang Adrián Ivars Ivars amb un registre de 31:37, en xiques la Reina del Circuit, María Isabel Ferrer, del Llebeig Xàbia la primera amb un temps de 36:43.

Hi haurà ambient musical en varios punts de carrera i tindrem en la plaça Rei Jaume I un grup de xiquets de l’escola “PENTATONICS”, als que volem agraïr la seua participació.

Fins al divendres 31 de maig a les dotze del migdia, tots aquells interessats a participar en l’última carrera del Circuit, podran realitzar la seua inscripció, com és habitual en la pàgina de Somesport, www.somesport.com

—– ENTREVISTA

Raquel Soliveres, Presidenta del C. Ginestar Atletisme ens compta les novetats de esta XXV VOLTA POPULAR BENISSA 2024