MARÍA ISABEL FERRER I MOHA RIDA VENCEDORS ABSOLUTS EN LA XX CURSA TEULADA

El CA Corremundos organitzador junt l’Ajuntament de Teulada de la quarta prova del Circuit a Peu a la Marina van tornar a celebrar la gran festa de l’atletisme comarcal, amb un clima excel·lent amb temperatures altes que van delectar als espectadors allí presents.

Teulada que sempre havia organitzat la seua prova el dissabte a la vesprada, va veure com els runners no van fallar a la cita en esta ocasió, la matinal del diumenge, congregue a un miler de corredors en la prova regna i tres-cents en les categories infantils, sent un èxit en organització i participació. 

En l’esportiu Moha Rida atleta del CE Llebeig Xàbia, després d’alguna absència en anteriors proves, va tornar i ho va fer com ell sap, guanyant la prova, una carrera treballada, abans els seus immediats perseguidors, Moha a un ritme de 3.25 el quilòmetre, va travessar la meta primer en un temps de 33:42, per davant del seu company d’equip Antonio Soler que va ser segon amb un registre de 33:54, completant el podi absolut Jorge Llàcer del CA Ondara Tri-Esport, 34:21, tots ells van ser primers en les seues respectives categories.

María Isabel Ferrer, del CA Llebeig Xàbia, continua comptant les seues participacions en el Circuit per victòries, quatre de quatre i a Teulada registre un crono de 37:20 a un ritme de 3.49 sent la vintena huitena de la general, Anna Berglind Pálmadóttir (CA Dénia Corre) va ser segona amb un temps de 37:37, tercera va ser Cristina Roselló (CA Publidom), amb un registre de 38:48

Podis corredors locals

El CA Corremundos i l’Ajuntament de Teulada amb la seua regidoria d’esports va premiar a tots els seus corredors locals en les diferents categories de la prova regna, 

Els més ràpids del CA Corremundos, van ser, Aarón Cortés Alcaraz, sènior masc, primer amb un temps de 38:08, seguit del Veterà A, German Marfull Vallés, qui va ocupar el segon calaix, amb un temps de 38:15 i el sènior, Vicente Malonda Roselló, va pujar al tercer calaix en entrar tres segons darrere 38:18.

En xiques Joyma García Signes, veterana C del Corremundos, va ser les més ràpida d’entre les seues companyes d’equip, va detindre el crono en 47:37, seguida per la Veterana A, Ester Vallés Cantó, segona local femení, 48:57 sent tercera Francesca Llobell Durà, veterana B 49:24

Carreres Infantils 

Una setmana més, els més joves van demostrar la seua il·lusió i guanyes per l’atletisme, amb la participació dels més xicotets de tot just 4 i 5 anys en categoria barrufets, al costat dels pre benjamins de 6 i 7 anys, van donar pas a les proves puntuables.

850 metres van recórrer els benjamins, les millors tres xiquetes van ser Lara Fornés Català CE Llebeig Xàbia, guanye amb un temps de 03:21, per davant d’Anna Forts Garrigues (C Ginestar Atletisme Benissa) 03:23 i l’atleta del CA Dianium Ariadna Sojo Pimentel 03:58.

Ernest Garcés Francés, CA Bernia va ser el primer amb un temps de 03:13, seguit per Daniel Fullana Padilla (CE Llebeig Xàbia) 03:18 i tercer entre Pau Salvador González (CE Llebeig Xàbia) 03:21

En categoria Aleví, els millors van ser Eric Amil Barbeito (CE Llebeig Xàbia) amb un temps de 04:21, a recórrer la distància de 1.150 metres, va ser el primer, seguit per Jaume Blas De Gea (C Ginestar Atletisme Benissa) 04.26, sent tercer el seu germà Adolfo Blas De Gea del mateix equip amb un temps de 04:27

En dones Gemma Francés Vila (CA Bernia) complet el recorregut en 04.49 guanyant a Marina Cózar Rebelles (CE Llebeig Xàbia) i Neus Costa Vives (CMA La Faixa) que van marcar uns temps de 04:50 i 04:52, respectivament.

Un recorregut de 1.700 metres va completar els infantils, amb eixides separades per a les xiques i xics, Joan Alemany Pons Dorsal 19 Pego contínua amb la mesura presa al seu germà Ángel Alemany Pons i a Didac Chesa Cervera C Orba Multiesport, registrant uns temps molt igualats, de 06:05, 06:05:59 i 06:08 respectivament. 

Anna Savall Mengual Llebeig Xàbia travesse la línia de meta novament la primera amb un temps de 06:27, per davant de les atletes Aitana Tor Perea del CA La Nucia i Carla Fuertes Garrigues del C Ginestar Atletisme Benissa, que van registrar un crono de 6:36 i 07:09 segona i tercera.

Els cadets van completar 2.550 metres, María Devesa Buigues del CA Dianium entre la primera, 10:50, segona va ser la pegolina Anna Caravaca Sala CE Dorsal 19 Pego, 10:59 i complete el podi Iris Pons Diego 11:00, del CA Dianium.

Joan Buigues García corria a casa i va tindre el detall de vestir amb els colors del CA Corremundos Teulada, no va fallar i va ser el primer cadet a travessar la meta, amb un registre de 08:35, precedit pel seu company d’equip Ricard Pérez Miró (CA Dianium Baleària) 09:13, completant el tercer lloc Adai Prada Lloret (CE Dorsal 19 Pego) 09:18.

Els juvenils van recórrer 3.400 metres on en xics, l’absència de Roc i la volta de Marco, per a imposar-se a Marcos Carrión Fornés (CA La Nucia) 12:18 i al seu company d’equip Didac Bañuls Climent 15:18.

En xiques una vegada més, encara que en esta ocasió va tindre una bona adversària va aconseguir ser la millor, Celia Fornés Blázquez del CA Gata 16.27 seguida de Rosa Plaza Martínez (CA Corredors de Callosa) 16:32 i Candela García Rebelles (CA La Nucia) 17:46.

Es poden consultar totes les classificacions generals de la prova en les pàgines web somesport www.somesport.com  i www.circuitapeu.com.

El Circuit a Peu, es paralitza en dos setmanes, per a reprendre’s en Benitatxell, amb la VII VOLTA A PEU EL POBLE NOU DE BENITATXELL,

serà el dissabte 6 d’abril, una prova que té el desnivell més alt màxima exigència, de les tretze carreres, amb una distància de recorregut reduït a 8,4 k.

Les inscripcions estaran pròximament obertes en les webs oficials del Circuit, fins al divendres 4 d’abril a les dotze del migdia.

Entrevistes XX cursa popular Teulada: