EL DISSABTE ES REINICIA EL CIRCUIT A PEU, AMB LA CARRERA MES EXIGENT DE LES TRETZE PROVES PROGRAMADES

El “Tourmalet” arriba després de l’aturada de la Pasqua i el fa, amb música i molta festa per a animar als runners fer més suportable els 8.100 metres que recorreran.

El Club Multiesport Benitatxell juntament amb l’Ajuntament, són els encarregats de l’organització de la VII Volta a Peu Poble a Benitatxell, que arriba este dissabte dia 6 d’abril, mes que estarà al complet, de carreres del Circuit, si bé encara hi haurà dos carreres dominicals la següent al Verger i l’última del mes el dia 28 la carrera Solidària i puntuable del CC Portal de La Marina.

Les inscripcions estan obertes per als qui s’animen a participar d’una carrera única per les seues característiques, ho poden fer, dirigint-se a les pàgines oficials, www.somesport.com  i www.circuitapdu.com , fins a les 12:00h. del divendres dia 5 abril. 

Amb un desnivell positiu de quasi 200 metres, el Poble Nou de Benitatxell, acull la quinta prova del Circuit, que després de dos setmanes d’inactivitat posarà a prova als corredors.

La prova reina arrancara a les 18:30h., però abans des de les 16:00h. seran els més xicotets, amb les carreres infantils barrufets i prebenjamins categories que no puntuen en el Circuit, així com les si puntuables, de benjamins fins a juvenils.

Tant l’eixida com l’arribada de la prova regna, estaran situades en la coneguda Plaça del Mercat, Avinguda de València, el primer quilòmetre tres-cents transcorre per un recorregut urbà, menys exigent, per a eixir de la localitat, a buscar el “Tourmalet” el tram amb més dificultat per als corredors i corredores d’un recorregut trenca cames pels seus desnivells, però alhora de gran repte, que discorre per un paisatge rural de gran bellesa, al costat dels pous de L’Abiar, diferents Riuraus, camps de vinyes i els estrets carrers del nucli urbà. 

Juanan Fernández, va ser el vencedor absolut en l’última edició, el de Benidorm, realitze els 8,1km en un temps de 29:00 a un ritme de 3.27 el quilòmetre, mentres que la primera dona a travessar la línia de meta, va anar María Isabel Ferrer amb un registre de 32:27 a 3.52 per km. 

El Club Multiesport Benitatxell en la sèptima edició, ha preparat una magnifica ambientació musical, repartida pels punts més estratègics que portaren en volandes als participants, Batukades, acompanyaren a la batukada local de la Escola de Música del Poble Nou de Benitatxell, a més d’altres sorpreses preparades, que faran molt més amé els 8,1 quilòmetres del recorregut, els participants disposaran de servici de guarda roba i bicicletes, a penes a 50 metres de la línia de meta i el servici de dutxes en el Camp de Futbol a 1,2 km.

—– ENTREVISTA

Kiko Català Cardona, Vicepresident del Club Multiesport Benitatxell ens compta les novetats de esta VII Volta Popular Poble Nou de Benitatxell