TEULADA ESTA D’ANIVERSARI AMB LA XX VOLTA A PEU, QUARTA PROVA PUNTUABLE DEL CIRCUIT

Després de dènou anys celebrant-se en la vesprada del dissabte, en el seu vint aniversari el calendari ha volgut ser capritxós i en esta edició se celebrarà en la matinal del diumenge 17 de març a les 10 hores.

El Club d’Atletisme Corremundos és l’organitzador de la XX Cursa Popular Teulada i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Teulada, a més de Policia Local Teulada Moraira, Protecció Civil i gran nom de voluntaris que s’encarregaren que la prova transcórrega a la perfecció. 

Moha Rida (CA Dènia Corre) 33:30 en homes i María Isabel Ferrer (CE Llebeig Xàbia), en dones amb crono de 38:00, van ser els vencedors absoluts en la XIX Cursa Popular Teulada.

La carrera d’adults començarà a les 10 del matí, mentres que les carreres infantils arrancaran a les 12 del migdia.

Nou recorregut en la prova regna, amb lleugers canvis respecte a la passada edició, amb eixida i arribada en la Plaça de La Constitució, els runners completaren un total de 9,8 km, trobant la dificultat màxima entre el quilòmetres 5 km i 6 km, el recorregut discorre pels carrers Benissa, Avinguda del Mediterrani, Cami Calvari, Jose Pitarch, Alacant, Maestro Mulet, Canonigo Valls, Plaza de la Creu, València, Sant Bonaventura, Germanes Oliver, Avinguda Las Palmas, Tarbena, Cami Font de l’Horta, Boticari, Poet del Moro, Diego Caldo, Sant Miquel, Jose Pitarch, Calvari, tornant a l´Avinguda Mediterrani, Benissa, per a buscar novament la Meta en la Avd Santa Caterina, completant així els 9.800 metres.

No faltara l’ambientació musical en directe a càrrec de la Colla el Falçó de Teulada distribuïda per diferents punts, així com altaveus en llocs estratègics del recorregut, faran que la carrera siga més amena i suportable per als participants.

El Club d’Atletisme Corremundos ha previst, servici de vestuari, situat en la zona de meta, lavabos en el Pàrquing Plaça Jasmiler a 150 m. de meta i servici de dutxes a penes 350 metres de la meta, en la Ciutat Esportiva Ricardo Benavent, en el Estadi Mpal de futbol Bernardo Font Vallés. 

Encara es pot participar en la prova, les inscripcions romanen obertes fins al divendres dia 15 a les 12:00h. per als corredors que ho desitgen i no estiguen inscrits dins del Circuit a Peu, ho poden fer, dirigint-se a les pàgines oficials, www.circuitapeu.com  i www.somesport.com , no s’admetran més inscripcions el dia de la prova.

—– ENTREVISTA

Víctor Fornés, President del C.A. Corremundos ens compta les novetats de esta XX Cursa a Peu Teulada