GATA ACULL LA TERCERA PROVA PUNTUABLE DEL CIRCUIT A PEU DE LA MARINA, EN LA XXV EDICIÓ DE LA VOLTA POPULAR GATA DE GORGOS

Gata es prepara este diumenge, per a rebre als corredors inscrits per a l’ocasió, amb una previsió de 1500 corredors.

Fins a este divendres 8, seguiran obertes les inscripcions per als corredors que no estiguen inscrits dins del Circuit a Peu, en les pàgines www.somesport.com  i www.circuitapeu.com , el dia de la prova, com és habitual no es realitzaren inscripcions, els runners que no hagen pogut arreplegar el seu dorsal encara, el podran fer de 8:30h a 9:30h en línia de Meta i fins a les 11:30h. per als xiquets.

La prova organitzada pel Club d´Atletisme Gata, està d’aniversari, complixen 25 anys de Volta Popular, amb eixida i arribada en la zona Grup Escolar.

El recorregut de 9,6 quilòmetres, té una dificultat modera, transcorrent tant al principi com a l’arribada pel nucli de la població, tenint el seu punt més alt a la urbanització Gata Residencial, baixant al costat del riu, compensant i suavitzant la carrera en la baixada, entrant novament als carrers de Gata de Gorgos on l’animació i l’alé de la gent espentaràn als runners fins a l’arribada a meta. 

—– RECORREGUT:

Powered by Wikiloc

La XXV edició, de la Volta Popular a Gata ve carregada de novetats, per als corredors, que es donen cita en la matinal del diumenge, que no han volgut revelar, el que és segur es que tindrem molta animació al llarg del recorregut, amb actuacions de La Unió Musical de Gata, així com la Colla de Xirimiters i Tabaleters el Montgó de Gata. La Comissió de Festes 2024 oferirà servici de barra i esmorzars populars per a reposar forces una vegada travessada la línia de meta.

En la passada edició la supremacia de Mark Tanner (CVicky Foods Athletics) i Andrea Abad Aparisi (CA Publidom), amb uns temps de 32:10 i 36:54, van ser de nou els més ràpids en homes i dones.

A les 12h. i una vegada entregats els premis de la Prova Reina, serà el moment per als més joves amb les carreres infantils que abasten des de Barrufets i Pre benjamí (proves no puntuables en el Circuit) a les de Benjamín fins a Juvenil que si són puntuables per al 26e Circuit a Peu Marina Alta 2024. 

—– ENTREVISTA

ROSA MONFORT GARCÍA, secretaria C.A. Gata ens compta les novetats d’aquesta XXV VOLTA POPULAR GATA de Gorgos: