JESÚS POBRE ESCENARI DE LA DECIMA PROVA DEL CIRCUIT ESPERA UN MILER DE CORREDORS

Este dissabte tindrà lloc una nova cita atlètica per als amants del runner, amb la XXV Volta Popular a Jesús Pobre una de les clàssiques del Circuit.

Organitzat pel CMA La Faixa i la EATIM Jesús Pobre, la prova arriba ja a les seues vint-i-cinquena edició, a partir de les 17:00h arrancarà la festa atlètica amb els més xicotets, les carreres infantils, que abasten des de categoria barrufets i prebarrufets, proves no puntuables, sent els primers a córrer pels carrers de la EATIM, donant pas a les categories puntuables del Circuit, de benjamins fins als juvenils, congregant als més xicotets en la línia d’eixida, situada en la Plaça Major.

A les 19.00 hores, arribarà la prova regna, amb un traçat de 9.700 metres, un recorregut exigent i trenca cames per les seues baixades i pujades, amb atractiu especial de córrer els primers quilòmetres pel camp de golf la Sella, per a buscar un tram de terme municipal de Gata, que enllaça amb el camì del Cementeri, Cases Noves, Pou de Simó i partida dels Rompudes fins al carrer de Dalt per a buscar el carrer Major on està situada la línia d’eixida i arribada.

El CMA La Faixa ha preparat animació al llarg del recorregut amb música, que animarà als corredors a suavitzar el recorregut, la música en directe un any més, serà a càrrec del Grup Instrumental de Jesús Pobre amb la seua actuació en viu.

Hi haurà servici de guarda-roba i bicicletes, en la zona de meta, en finalitzar la prova regna, per als quals desitgen, disposaran de dutxes, situades en el Poliesportiu situat a 150 metres de la línia d’arribada.

Moha Rida, es va adjudicar l’anterior edició, registrant un temps de 31:04, mentres que en xiques l’atleta, María Isabel Ferrer, va ser la vencedora amb un temps de 36:07.

Les inscripcions per a la XXV Cursa Popular a Jesús Pobre continuen obertes fins a este divendres 10 de maig, fins a les dotze del migdia, en www.somesport.com .

—– ENTREVISTA

Lluís Fornés Secretari CMA LA Faixa Jesús Pobre ens compta les novetats de esta XXV CURSA POPULAR JESÚS POBRE 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *