MARIA ISABEL FERRER I MOHA RIDA NO DONEN TREVA ADJUDICANT-SE LA XXV VOLTA POPULAR A JESÚS POBRE

Rida aconseguix una nova victòria absoluta en la prova regna i María Isabel Ferrer després de l’absència a Pego, fa el propi en dones.

Jesús Pobre va congregar a més de mil participants entre les proves infantils i la carrera de majors.

A les 19.00 hores en la Plaça Major es donava l’eixida a la prova regna amb una participació de 800 corredors i corredores que van gaudir d’un recorregut espectacular en els primers quilòmetres creuant per l’interior del Club de Golf La Sella, un paisatge fresc bonic, combinant trail i asfalt, per a dirigir-se cap al terme municipal de Jesús Pobre i Gata recorrent l’últim quilòmetre i mig pels carrers de la localitat.

L’atleta del Llebeig Xàbia Moha Rida, va tornar a marcar el seu ritme incansable per a ser el primer a travessar la línia de meta amb un crono de 31:53 a 3:21m/k, per darrere de Rida va tornar a entrar Toni Soler, company d’equip 32:22, sent tercer Juanan Fernández del CA Benidorm 32:44.

En dones, María Isabel Ferrer, va tornar a ser la més ràpida 35:28, a un ritme el quilòmetre de 3.44 per a baixar el seu temps respecte a l’any anterior, Andrea Abad del Publidom, va ser segona amb un temps de 36:45 per davant de Marta Pérez, del Cametes, que ocupe la tercera plaça 37:43

Podis locals

En esta ocasió el CMA La Faixa organitzador de la prova dictamine que els premis als seus millors atletes pertanyents al club i no acumulables amb altres premis anara per als primers de cada categoria en xiques i xics.

El millor en sènior masculí va ser José Miguel Llobell Serrat 37:27, Lluís Ibáñez Miralles, veterà A 39:00, Lorena Pérez Signes sènior fem 53:41, José Luis López López veterà E 54:31, Juan Agustín Navarrete Mengual veterà F masculí 56:42, Lucie Hamzi 59:23 veterà A i Cecilia Fornés Diego Veterana B 59:24, tots ells van rebre el seu recompensa com a locals.

Carreres Infantils

Els protagonistes a primera hora de la vesprada, les proves infantils van ser els Benjamins amb una distància de 750 metres, Ernest Francés Garcés (CA Bernia) va ser el més veloç, detenint el crono en 02.44, Daniel Fullana Padilla, del Llebeig Xàbia 02.45, va ser segon i Alex Monparler Puigcerver del Raboses Rafelcofer 02.49 tercer.

Ariadna Sojo Pimentel del Dianium, assoliment pujar en el més alt del calaix amb un temps de 02.49, Anna Fuertes Garrigues (CA Ginestar Atletisme Benissa) entre segona 02.58, seguida de la independent Carla Fuster Moreira 03.02.

Torn a continuació per als alevins, distància de 1.300 metres i les xiques més ràpides per a pujar al podi van ser Laia Mestre Sastre (CE Dorsal 19 Pego) 05.02, Marina Cózar Selles (CE Llebeig Xàbia) 05.06 i Neus Costa Vives (CMA La Faixa) 05.13.

En categoria masculí, Erik Amil Barbeito del Llebeig 04.57, continua sent imbatible, Marc Llobell Yuste (C Multiesport Benitatxell) 05.03, va ser segon i Raimon Gregori Pardo (C Esportiva El Corriol) 05.09, tercer li van acompanyar en el podi.

1.525 metres van completar els Infantils on en xics, Joan Alemany Pons del CE Dorsal 19 Pego 05.06, continua sumant primers llocs, segon entre Didac Chesa Cervera de l’Orba Multiesport, 05.10 i tercer va ser, Ángel Alemany Pons del Dorsal 19, amb el seu temps de 05.14

En categoria femenina Aitana Tor Perea del (CA La Nucia) 05.41, guanye per davant de, Anna Savall Mengual (CA Llebeig Xàbia) 05.49, i tercera va ser Carla Fuertes Garrigues (C Ginestar Atletisme Benissa) 06.04.

Els cadets, amb 2.000 metres de recorregut, van prendre la iniciativa marcant ritme Ricard Pérez Miró (CA Dianium) entre el primer 06.44, seguit per Lucas Rodrigo Mengual del Triatló Gandia 06.48, sent tercer Pau Martínez López del Faro Alfas del Pi que va detindre el crono en 06.50.

En xiques, les atletes de La Nucia van copar dos llocs, primera va ser Silvia Díaz Berenguer amb un temps de 07.16, segona posició per a Sienna Charles del Llebeig Xàbia 08.12 i Julia Requena Cinos (CA La Nucia) tercera amb un temps de 08.33.

4.000 metres per a la categoria juvenil, en xics vam tornar a veure a l’atleta del Dianium Marco García Torres, dominar la carrera, realitzant un registre de 12.43, segon va ser Leo Martínez Briggs (CA El Faro), que va fer una carrera diferent del veure la superioritat de Marco, va detindre el crono en 14.28, completaria el podi al sprint, Emilio Signes Monfort, entrant vint segons després 14.48.

Esta setmana, en categoria juvenil femenina quedà òrfena al no haver-hi participants.

Per a consultar la resta de les classificacions, el podeu fer en la pàgina web de Somesport www.somesport.com.

Pròxima Prova del Circuit a Peu

La 11ª prova puntuable, arriba este dissabte a Pedreguer, amb el seua XXXI CURSA POPULAR VILA DE PEDREGUER, les inscripcions per a participar en la prova per als corredors que no estiguen inscrits en el Circuit, estan ja obertes en les webs oficials del Circuit, www.somesport.com  i www.circuitapeu.com  fins a les dotze del migdia, d’este divendres 17 de maig, i no admetran més inscripcions el dia de la prova.

ENTREVISTES: XXV CURSA POPULAR JESÚS POBRE