EL VERGER NOVA CITA DEL CIRCUIT A PEU ESTE CAP DE SETMANA QUE SE CELEBRARA EN DIUMENGE

Després del “Tourmalet”, arriba la XVI Volta a Peu El Verger, carrera totalment plana, on els corredors buscaran els seus millors registres.

El Club Sense Pressa El Verger, ajunte l’Ajuntament i la seua regidoria d’esports, organitzen la XVI Volta a Peu El Verger, que torna a la matinal del diumenge, la carrera se celebra este diumenge 14 d’abril i discorrerà pel seu nucli urbà i el terme municipal i per la falda de la muntanya Segaria.

Els participants de la prova reina, recorreran la distància de 9.800 metres, per un traçat de dos voltes, una primera volta de 3.400 metres, més urbana, recorrent els carrers de la població i la segona volta més llarga, sobre els 6.400 metres, recorrent el terme municipal de la població, Camí de Pego, Camí Cremaella i Camí del Cementeri, per a tornar de nou als carrers del nucli urbà i trobar-se amb la línia de meta, situada al carrer Cervantes, des d’on també es donarà l’eixida a les 10:00h del matí, a les dotze torn de les proves infantils, cita per als més xicotets des de barrufets fins a juvenil.

El vencedor absolut de la prova reina de la passada edició, va ser Moha Rida corrent amb els colors del CA Dènia Corre, que va detindre el crono, en un temps de 32:11, mentres María Isabel Ferrer del Llebeig Xàbia, va ser la primera dona, va aconseguir entrar a meta amb un temps de 35:22.

L’organització posarà per als atletes el servici de guarda-roba i bicicletes situat a pocs metres de la línia de meta, així com servici de dutxes, estes estaran situades en el Camp de Futbol a 700 metres de l’eixida i arribada. 

No faltara a més del calor de la gent distribuïda pels carrers del Verger, altres actuacions musicals, repartides pel recorregut i per als finisher un bon avituallament final.

Les inscripcions es tanquen al migdia del divendres 12 d’abril, per a tots aquells que no estiguen inscrits en el Circuit i els agradaria ser partícips de la carrera, ho poden fer, dirigint-se a les pàgines oficials, www.somesport.com  i www.circuitapeu.com 

La prova regna arrancara a les 10:00h. al carrer Cervantes, després com és habitual, en les carreres matinals, a les 12 hores, cita per als més xicotets, amb les carreres infantils, obriran barrufets i prebenjamins, categories fora del Circuit, així com les puntuables, categories de benjami a juvenil, qui posaran el colorit als carrers del Verger.

—– ENTREVISTA

Gonçal Ferrer Sobrecases, Vocal del Club d’Atletisme Sense Pressa El Verger ens compta les novetats de esta XVI Volta A Peu El Verger