DÉNIA REP ESTE DISSABTE LA SETENA PROVA DEL CIRCUIT A PEU A LA MARINA

La carrera retorna al mític carrer Marques de Campo per a donar eixida i arribada als participants que recorreran 9.900 metres

La carrera esta organitzada per el Club Dénia Corre i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dènia i la seua regidoria d’Esports, Baleària i la Fundació Dènia, preveu per a este dissabte 20 d’abril, una assistència pròxima als 1500 runners entre les carreres infantils i la prova regna. 

En l’anterior edició Vicente Devesa Olmedo (CA Puerto de Torrevieja), de la mà de Moha Rida, va ser el vencedor absolut de la prova, realitzant en un temps de 31:33, a una mitjana de 3.11 min/km, en dones la Reina del Circuit María Isabel Ferrer (CE Llebeig Xàbia), va aconseguir entrar a meta amb un registre de 35:33 a 3.35 el min/km.

Els corredors tornaran a realitzar el mateix recorregut de la passada edició de La Volta a Peu de Dènia, que torna al carrer Marques de Campo, un recorregut amb molt poc desnivell, molt atractiu per a trencar marques personals, que discorre pels carrers urbans dianenses, a les 16:00h obriran les carreres infantils, donant pas a les 18:30h. la prova principal.

Els 10K, de La Volta a Peu de Dènia, combina dos voltes al seu habitual recorregut, més urbà, passant per artèries importants de la Ciutat, el corredor se sentirà en tot moment molt abrigallat pels veïns i veïnes, així com la gent de pas, el Passeig del Saladar, Patricio Ferrándiz veuran passar fins a dos ocasions als atletes que recorreran per altres llocs molt emblemàtics, com la Muralla del Castell i la Façana Marítima.

No faltaran a més del calor dels ciutadans, altres actuacions musicals, repartides pel recorregut, així com un Dj, el Club Dénia Corre, a previst una altra novetat que guarda amb molt de recel fins al dia de la prova, que els mateixos participants descobriran i coneixeran en la carrera.

Continuen obertes les inscripcions per a poder participar en la prova, per a aquells que no estiguen inscrits en el Circuit 2024, i els agradaria ser partícips de la prova, com és habitual fins al divendres previ al dia de la carrera, el poden fer, dirigint-se a les pàgines oficials, www.somesport.com  i www.circuitapeu.com, no s’admetran inscripcions passades les 12:00h. del divendres dia 19 abril. 

La prova reina arrancara a les 18:30h. en la volta al carrer Marques de Campo, abans des de les 16:00h. seran els més xicotets, les carreres infantils barrufets i pre benjamins, categories fora del Circuit, així com les integrants en el Circuit, la que abasten les categories de benjamins fins a juvenils.

—– ENTREVISTA

Carlos Sánchez Sau, President del C.A. Dénia Corre ens compta les novetats de esta Volta A Peu Dénia 2024