MÉS DE 1500 RUNNERS ES VAN DONAR CITA EN LA XXXI VOLTA POPULAR VILA DE PEDREGUER

Moha Rida i María Isabel Ferrer, tots dos del Llebeig de Xàbia, van ser els vencedors absoluts i deixen quasi sentenciat el Circuit a Peu al seu favor un any més.

A les set de la vesprada es donava el tret d’eixida a la prova regna, que com sempre, mescla eixe colorit especial, entremesclat pels canons de confeti i els corredors.

Moha Rida contínua molt fort i es va tornar adjudicar una prova més del Circuit al seu favor, l’atleta del Llebeig Xàbia va ser capaç de rebaixar el crono de l’anterior edició al mig minut, 33:20 en la seua mitjana habitual enguany a 3.20/k, en segon lloc, vint segons després li va precedir, José David Moruno, del Correcaminos, 33:40, sent tercer com en la passada edició l’atleta del CA Benidorm Juanan Fernández amb un registre de 33:59.

María Isabel Ferrer, sens dubte la Reina del Circuit, també destrossa la seua marca en baixar un minut l ́anterior, Ferrer va detindre el temps en 36:28, a una mitjana de 3.39/k., Andrea Abad del Publidom, va ser segona, 38:22, completé el podi absolut femení la atleta local del Cametes de Pedreguer, Esther Fornés Pérez amb un temps de 39:33.

Podis locals

El podi local masculí, un any més li ho va adjudicar Oscar Fornés Sanchís, (CA Cametes) 36:56, acompanyant pel seu company, José Enrique Navarro Pedro 37:31, completant el tercer calaix l’atleta Josep Ramís Bertomeu, pertanyent a l’Ondara Tri-Esport, 38:02.

En xiques les primeres locals van ser, Esther Fornés Pérez, 39:33, del Cametes Anna Puigcerver Pérez, del Calapatar Blue segona 47:10 i Pilar Pérez Tomas del Cametes tercera amb un registre de 47:31.

Podeu consultar la resta de les classificacions, en les pàgines web de Somesport www.somesport.com i www.circuitapeu.com

Carreres Infantils

Una edició més, rècord en participació, en les carreres infantils, més de 500 xiquets i xiquetes en les categories de prebarrufets, barrufets i prebenjamins, proves que no puntuen en el Circuit a Peu al costat de les categories benjamí fins a juvenil que, si puntuen, en la carrera principal es van sumar 900 runners, així com la Cursa no competitiva sumant així prop dels 1.800 participants entre totes les proves.

Així van quedar les proves infantils, en categoria benjamí, Ernest Garcés Francés (CA Bernia) va ser el primer 02.57, seguit per Daniel Fullana Padilla, (CE Llebeig Xàbia) 02.59, entrant tercer Ángel Ibáñez Gómez de la E. Atletisme Pedreguer, 03.01.

En xiques Lara Fornés Català, (CE Llebeig Xàbia), va ser la primera 03.01, per davant d’Ariadna Sojo Pimentel (CA Dianium), segona, 03.06, completant el podi Carla Fuster Morera Independent, 03.09.

Seguidament, en categoria aleví, prenc el protagonisme, i en xics Aday Henan Sala Independent, entre el primer 03.33, seguidament ho van fer els germans del C Ginestar Atletisme Benissa Jaume Blas de Gea, segon 03.37 i Adolfo Blas de Gea, tercer 03.38.

En xiques Claudia Signes Carrió (CEIP L’Alfás) 03.42, va ser la primera, per davant de Laia Mestre Sala (CE Dorsal 19 Pego) 03.44, i tercera Marina Cózar Segelles (CE Llebeig Xàbia), amb un temps de 03.45.

El podi Infantil, en femenines va ser per a Aitana Tor Pera del CA La Nucia, 04.35, repetia victòria una vegada més a Pedreguer, deixant arrere a pocs segons a, Anna Savall Mengual (CA Llebeig Xàbia) 04.46 que entre segona per davant de Carla Fuertes Garrigues (C Ginestar Atletisme Benissa), tercera amb un registre, de 04.56.

Podi infantil masculí, és habitual, veure als bessons del Dorsal 19 Pego, Joan Alemany Pons i Ángel Alemany Pons al costat de Didac, ocupar els tres calaixos, a Pedreguer els bessons van entrar en 04.23, i Didac Chesa Cervera (C Orba Multiesport) 04.26, va ser tercer.

Els cadets, més ràpids van ser el local Joan García Milvaques del Cametes, 08.31 primer, segon entre Raúl Blázquez Mas del CA La Nucia 08.34, i tercer Lucas Rodrigo Mengual del C Triatló Gandia 08.37.

En xiques Silvia Díaz Berenguer (CA La Nucia) 09.16 va demostrar que seguix molt bé davant les seues adversàries, tornant a guanyar per davant d’Iris Pons Diego (CA Dianium) 10.03, segona i María Devesa Buigues també del Dianium, tercera amb un temps de 10.10.

En la categoria juvenil femenina, Celia Fornés Blázquez del CA Gata, va ser la primera amb un temps de 16.48, li va precedir Jimena Gutiérrez Sedeño (CA La Nucia) 18.08, sent segona, tercera entre la corredora independent, Elia Mulet Jorro amb un registre de 18.31.

En xics l’atleta del Dianium, Didac Bañuls Climent, va aconseguir ser el més ràpid amb un temps de 12.53, molt a prop va estar Leo Martínez Briggs, atleta del CA l’Alfás, segon amb un temps de 12.55, tercera posició per a Adrián Llobell Ivars del Ginestar Atletisme Benissa, 13.16.

Pròxima Prova del Circuit a Peu

Antepenúltima prova del Circuit, arribant al seu tram final, es donarà cita el dissabte a Ondara, amb la XXIV CURSA POPULAR ONDARA, acollint la dotzena prova del Circuit a Peu, les inscripcions estan obertes, a tots els corredors que no estiguen inscrits en el Circuit, que podran participar de la prova, realitzant la inscripció oportuna fins al divendres 24 de maig, a les dotze del migdia, a través de Somesport, en la seua pàgina www.somesport.com recordant que no s’admeten inscripcions el mateix dia de la carrera.

ENTREVISTES: XXXI CURSA POPULAR VILA DE PEDREGUER