Gala presentació 25 edició Circuit a Peu Marina Alta

Divendres 27 de gener de 2023

Amb la presentació de la 25 Edició arranca el Circuit a Peu, la Sala Multicultural L ‘Androna de la Estacio Maritima de Balearia va ser fidel testimoni del tret d’eixida.

El periodista Xavi Blasco va conduir l’esdeveniment, amb un caràcter especial pels 25 anys de vida del Circuit, el més antic de la Comunitat Valenciana, iniciat en 1997 entre quatre poblacions amb la idea de completar una Marató per etapes.

Asistents a la Gala – foto: Kike Aracil

Dénia Sport, Dorsal 19 (Pego) , CA Llebeig Xàbia i CA Cametes (Pedreguer) , els tres primers amb una distància de 10 km units als 12,2 km del Cametes obririen la passió de l’Atletisme a la Comarca, que en aquells dies es veien tres centenars màxim dels denominats *runners, el periodista del programa A CÓRRER de PUNT Xavi Blasco, va poder conversar amb Vicent Sala, Juanjo Valls, Vicent Carrió i Sebastián Aguililla (La Faixa Jesús Pobre) aquest últim va recollir el testimoni del Dénia Sport en les edicions posteriors, els quatre van poder comptar com van ser els inicis i el complex que era sense la tecnologia actual, sense impediment de créixer i crear interés a mes clubs i poblacions per a arribar a l’actual format del Circuit a Peu Marina Alta.

Vicent Sala, Juanjo Valles, Vicent Carrió y Sebastián Aguililla – foto: Kike Aracil

Una de les novetats de la present edició que compleix les noces de plata, és la de ser un Circuit Solidari, en el 2023 l’Organització destinarà 1 euro per cadascun dels inscrits a l’Associació Xiquets amb Càncer Aspanion, que treballa donant suport a les famílies, així com per a la investigació.

Circuit Solidari – Foto: Kike Aracil

Juan Zaragocí, President del Circuit, amb la seua intervenció, va agrair l’esforç i treball continuat de tots els atletes (17.000 en la seua última edició) , amb esment especial als Patrocinadors que en temps de pandèmia han continuat al costat de l’organització, Zaragocí també assenyale de la sostenibilitat del Circuit a l’ésser una prova sense plàstics i més saludable en substituir brioixeria industrial per fruita, també agraïa la presència dels regidors d’Esports dels pobles on es realitzen les carreres del circuit pel seu suport i col·laboració en ell, sense ella seria impossible la realització de les carreres.

Patrocinadors 25e Circuit a Peu Marina Alta 2023

Com en edicions anteriors es va presentar la samarreta del Circuit i el premi a la fidelitat que enguany és una dessuadora que es donarà a tots els que completen 8 proves, entre altres premis en cada prova, els guanyadors locals de les categories absolutes se’ls premiarà amb sabatilles esportives.

Camisseta del Circuit 2023 i Sudadera regal final

L’acte va acabar amb l’actuació  de la Colla Falçó de Teulada qui va posar el fermall final a la presentació d’aquesta vintena cinquena edició del Circuit a Peu Marina Alta.

Colla El Falçó de Teulada

Calendari de Carreras 26 febrer Xàbia, 4 març Calp, 12 març Gata, 1 abril Teulada, 15 abril Benitatxell, 22 abril Dénia, 29 abril El Verger, 6 maig Pego, 13 maig Pedreguer, 20 maig Jesús Pobre, 27 maig Ondara i 3 juny Benissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *