MARIA ISABEL FERRER Y MOHA RIDA VENCEDORES EN LA I VOLTA A PEU PORTAL DE LA MARINA SOLIDÁRIA CON LUDAI

El besant solidari de la prova a favor de l’Associació LUDAI va recaptar un total de 2.100€ donats per Virginia Carrasco i Inma Do Campo, Directora i Subdirectora del CC Portal de La Marina.

Les previsions de pluja, no van aigualir la primera cita del Portal de La Marina amb el Circuit a Peu, i més d’un miler de participants van desafiar la previsió prevista, per a citar-se en la I Volta a Peu Portal de La Marina, tot preparat des de primeres hores del dia amb els més de 70 voluntaris dels 12 Clubs que integren el Circuit, així com el personal de Seguretat i voluntaris del CC Portal de La Marina, Policia Local d’Ondara i Protecció Civil Ondara.

La prova reina arrancava a les nou del matí amb prop de 900 atletes on un grup de deu corredors es van desmarcar en els primers metres, prompte es van veure les intencions de Moha Rida, Juanan Fernández, Toni Soler, Jorge Llacer, Sergio Marco, Vicente Solbes i Adrián Calderón que finalment es “van rendir” a l’atleta del Llebeig Xàbia Moha Rida Younes vencedor de la prova, detenint el crono en 26:22 a 3:15k, segona posició per a benidormense Juanan Fernández que marque un temps de 26:53, tancant el podi absolut l’atleta del Llebeig Xàbia, Toni Soler que marque un registre de 26:58., els tres vencedors absoluts també van ser premiats amb una targeta regal del CC Portal de La Marina valorada en 100€

En categoria femenina la Reina del Circuit, l’atleta del Llebeig de Xàbia María Isabel Ferrer, es va trobar molt còmoda per les qualitats del traçat i la climatologia i travesse la línia de meta amb un temps de 28:30 a 3.32 el quilòmetre, segona l’atleta del Publidom Andrea Abad, registre una marca de 30:24, mentres Esther Fornés del Cametes de Pedreguer va tancar el podi absolut femení un temps de 30:50. Igual que els xics elles també van rebre la targeta regale de 100€ del Portal de La Marina de mans de Virginia Carrasco i Inma Do Campo.

Lliurament Benèfic a Ludai

Després de la celebració de les últimes proves infantils, va arribar el torn per als membres d’Associació LUDAI, que també van celebrar la seua particular carrera, recorrent 50 metres, on en la línia de meta es va aprofitar per a entregar de mans de Virginia Carrasco Directora del CC Portal de La Marina i la Subdirectora  Inma Do Campo als allí presents per part de LUDAI amb la seua Directora Laura Llorca.

Carreres Infantils

Malgrat tindre per uns instants la presència d’una lleugera pluja, a penes molest, a l’hora de començar les proves infantils que també van gaudir com els majors dels voltants del CC Portal de La Marina

En categoria benjamí femenina les més ràpides a recórrer la distància de 800 metres, van ser, Lara Fornés Catalá del Llebeig Xàbia, amb un temps de 03.09, segona i tercera, les atletes del Dianium Ariadna Sojo Pimentel i Nina Zhila que van registrar uns temps de 03.16, i 03.22.

Ernest Garcés Francés del CA Bernia, al sprint disputat Daniel Fullana Padilla del Llebeig Xàbia i de foto finish van detindre el crono en 03.10, Alex Monparler Puigcerver del Raboses Rafelcofer entre quatre segons per darrere 03.14.

Les millors a completar els 1.150 metres en categoria aleví, van ser Marina Cózar Sellés (CA Llebeig Xàbia) complet el recorregut en 04.38, segona va entrar Laia Mestre Sastre del Dorsal 19 Pego marcant un registre de 04.44 i tercera Gemma Francés Vila 04.45.

Erik Amil Barbeito (CE Llebeig Xàbia) en xics va ser primer, 04.08 amb sprint final per a véncer als bessons del C Ginestar Atletisme Benissa, segon i tercer Jaume Blas De Gea 04.09, Adolfo Blas De Gea 04.17.

Els Infantils van completar un recorregut de 1.600 metres, Joan Alemany Pons Dorsal 19 Pego, va travessar primer la línia de meta amb un registre de 05.38, mateix temps, encara que amb més centèsimes, Didac Chesa Cervera es va colar en la segona plaça per davant del bessó Ángel Alemany Pons 05.48.

El podi Infantil femení, va anar per a, Aitana Tor Perea del CA La Nucia 06.13, que en la recta final avantatge en vint segons a la pedreguera Anna Cabrera Muñoz 06.33, (E Atletisme Pedreguer), seguida per Noa Alemany Sendra (CE Dorsal 19 Pego), tercera amb un temps de 06.41.

Una vegada més com és habitual, les dos últimes categories de les proves infantils, compartixen eixida, però no distància, tres voltes per a completar 2.400 metres en categoria cadet, l’atleta de La Nucia Silvia Díaz Berenguer va demostrar estar en molt bona forma i entre la primera, registrant una marca de 09.18, per darrere Anna Caravaca Sala del Dorsal 19, segona va detindre el crono en 10.04, entrant tercera la corredora del Llebeig Sienna Charles 10.07.

Joan García Milvaques, en xics va véncer en un ajustat sprint 08.25 a Pau Martínez López, del CA El Faro de L´Alfes 08.27 que va ser segon, mentres Ricard Pérez Miró del Dianium va ser tercer amb un crono de 08.32.

Quatre voltes van realitzar els juvenils per a completar els 3.200 metres previstos, la volta de Marco García Torres, del Dianium 10.37, deixe sense opcions a Marcos Carrión Lloret (CA La Nucia) que ocupe la segona plaça 11.13, quedant tercer Leo Martínez Briggs del CA El Faro de L´Alfes, amb un temps d’11.30.

En xiques, va tornar Celia Fornés Blázquez del CA Gata que no va donar oportunitat a Paula Esteban Valero del CA Teika Gandia, Celia entre amb un registre de 15.20., quasi dos minuts després entraria Paula 17.13.

Es poden consultar totes les classificacions, en la pàgina web de *Somesport www.somesport.com  i del Circuit a Peu Marina Alta www.circuitapeu.com

Pròxima cita

Ens citem en el Cor de La Marina, Pego acull la novena prova puntuable del Circuit a Peu este dissabte 4 de maig, on retornen les proves vespertines fins a l’última cita a Benissa.

XL VOLTA A PEU A PEGO, una carrera amb moltes novetats per la seua efemèride que al llarg d’esta setmana aniran revelant des del club organitzador, el Dorsal 19 Pego, però sense canviar el recorregut per on hauran de córrer els atletes participants, sent el mateix de la passada edició.

Les carreres infantils tornaran obrir les competicions a partir de les 16:30h, per a donar pas a les 19:00h. la prova regna.

Les inscripcions, ja estan obertes en la pàgines web www.somesport,com,i www.circuitapeu.com , que com és habitual es tanquen els divendres abans de la prova, en esta ocasió el divendres 3 de maig a les 12:00h..